Monday, January 31, 2011

eXSCHOOLMATES

Disediakan Oleh :Allia Yunus

30/01/2011....bertemu kembali dengan kawan-kawan yang hampir bertahun lamanya ditinggalkan...sungguh enak dapat mengimbau kembali zaman persekolahan!i love my school moments!

i had a best ever dinner with them! rasa cam berat je kaki nak melangkah pulang...walau tk semua yg dtg,tapi sangat best ok!

teringat kisah lama alam persekolahan,buat aku tersenyum sendiri..

ahaks!si dia sangat tampan dah sekarang..dh tak macam dulu lagi.tapi sejak dulu lagi dia comel,sweet je..ahaks!

kawan-kawan thanks yeah for being my schoolmates!

zaman persekolahan yang begitu meninggalkan seribu satu kenangan yang akan ku pahatkan di sudut hatiku...tak mungkin ku lupakan..

Sekolah,,di situlah jatuh bangun aku sehingga aku berada di tahap ini!terima kasih Ya Tuhan kerana Kau telah memberi aku kesempatan itu...

Terima kasih kepada mak,ayah,keluarga serta rakan-rakan yang masih bersama aku sejak di zaman persekolahan hingga ke hari ini!

Kepada yang telah menghadirkan diri,terima kasih..insyaallah aku dengar-dengar dah ada next reunion for us...hope akan tercapai la our next reunion..

Bila dah lama tak jumpa,semua nya dah berubah...ada yang masih belajar,yang dah bertunang,dah ada anak pun ada,yang baru berkahwin pun ada..walau apa pun aku tumpang bahagia tengok kawan-kawan aku happy dengan life masing-masing...

I LOVE THEM SO MUCH!THANKS FOR BEING WITH ME UNTIL NOW...